Baruto arvas, et peab Natsu-basho turniiril saama 14–15 võitu, et kohe tagasi eliitdivisjoni pääseda, kirjutab Postimees.

“No ühe korra on seda juba võidetud. Võimatu ei ole, aga… Peamine, et põlv turniiri vastu peaks. Ma ei pea ülitähtsaks, et ühe turniiriga eliiti tagasi pääseks,” sõnas Baruto.

“Turniir kestab 15 päeva, päevas toimub üks matš. Mu number on suhteliselt all, 60 lähedal, ei kujuta ette, et seal peaks mingeid väga suuri probleeme tekkima,” lisas Baruto.

Baruto on saanud ka omaette korteri. “Tegelikult ei tohi sumomaadlejal olla omaette korterit kuni abiellumiseni. Alles siis võib klubist välja kolida. Aga kuna meie klubi on nii väike ja vanematele on vaid kaks tuba, kuid esimese 64 hulka kuuluvaid poisse on meil kolm, siis kuna mina olin kõige tugevam…,” kommenteeris Baruto korteri saamise tagamaid.

“Ise peab ikka üüri maksma. Aga hea tunne on. Siin klubi toas elasin poolteist kuud. Aknaid sellel toal ei olnud. Kui madratsi sisse panid, siis mitte midagi muud ei mahtunud.”

Eesti sumomaadleja Baruto on aprilli lõpus avaldatud maailma edetabelis langenud 28 kohta ja paikneb kokkuvõttes 64. positsioonil. Natsu-basho turniir algab 13. mail.