197cm pikkune ja 170 kg kaaluv 22-aastane Baruto alistas siiani seitse võitu saanud Shimootori (188cm, 148kg) tehnikaga sukuinage.

Sukuinage tehnika (vööta käsivarre heide): sisemisest haardepositsioonist vabastab ründaja haarava käe, sirutab selle üle vastase selja, samal ajal temast eemale pöörates, ning tõmbab vastase ette ja maha.

Baruto, kes on oma sumokarjääri jooksul saanud 135 võitu ja 40 kaotust, paikneb sumo pingereas Juryo Lääne 9. kohal. Shimootori on edetabelis vahetult Baruto ees Juryo Ida 9. kohal.

Baruto on nüüd võitnud Aki-bashol 11 vastast järjest ja on Juryo divisjoni turniiril kindel liider. Eestlase lähimad jälitajad jäävad juba nelja võidu kaugusele, sest lisaks Shimootorile kaotasid täna ka Kotokasuga ja Chiyohakuho. Neil on endiselt 7 võitu.

Baruto, kes võib juba homse võidu korral turniirivõidu kindlustada, võitleb homme siiani seitse võitu saanud Wakanoho vastu. Käesoleva aasta mais alistas eestlane Venemaal sündinud Wakanoho (kodanikunimega Soslan Gaglov) tehnikaga Yorikiri.

Alles 19-aastane Wakanoho (195cm, 156kg) tegi Juryo debüüdi käesoleva aasta jaanuaris. Sumo hierarhias on ta Juryo Lääne 1. kohal.