Kyushu-basho kümnendal võistluspäeval oli Baruto vastamisi Homashoga, kes oli siiani saanud samuti kaheksa võitu ja ühe kaotuse. Baruto (197cm, 174kg) kaotas 25-aastasele Homashole (187cm, 142kg) tehnikaga
.

Yorikiri ehk otse väljasurumise tehnika: üks sumos kõige sagedamini kasutatavaid võidutehnikaid, mille korral võistlejad on võtnud üksteist haardesse ning ründaja surub vastast, nii et see taganeb ja ringist välja astub. Samal ajal hoiab ründaja vastase mawashi’t pidevalt haardes.

Baruto oli Homashot enne tänast sel aastal kahel korral võitnud — nii märtsis kui mais alistas Baruto Homasho tehnikaga Yorikiri. Homasho tegi sumo debüüdi 2004. aasta märtsis, Makuuchi debüüdi käesoleva aasta mais.

Baruto üheteistkümnes vastane on Roho (195 cm, 146 kg), kellele eestlane käesoleva aasta septembris Kirikaeshi tehnikaga kaotas. Venemaal sündinud Roho (kodanikunimega Soslan Boradzov) tegi sumo debüüdi 2002. aasta mais. Juryosse pääses Roho esmakordselt 2004. aasta jaanuaris ja Makuuchi divisjoni 2004. aasta septembris.

Kümne võistluspäeva järel on Roho saanud käimasoleval turniiril 5 võitu ja 5 kaotust.

Turniiri juhib täiseduga jätkav Asashoryu. Üheksa võiduga on teisel kohal täna Baruto alistanud Homasho. Baruto jagab 8 võiduga 3.-6. kohta — kahe kaotusega jätkavad lisaks Barutole ka Kaio, Chiyotaikai ja Tochiazuma.

Baruto on uues sumo edetabelis langenud ida Maegashira 1 realt lääne Maegashira 6-le positsioonile. Kokkuvõttes on Baruto langenud 11 kohta ja hoiab nüüd sumo üldpingereas 24. positsiooni.

Baruto matšid Kyushu-bashol:
1. päev: Baruto — Tamanoshima 1:0, tehnika Hatakikomi
2. päev: Baruto — Hokutoriki 1:0, tehnika Yorikiri
3. päev: Baruto — Takekaze 1:0, tehnika Hikiotoshi
4. päev: Baruto — Asasekiryu 0:1, tehnika Yorikiri
5. päev: Baruto — Dejima 1:0, tehnika Uwatenage
6. päev: Baruto — Takamisakari 1:0, tehnika Yoritaoshi
7. päev: Baruto — Kitazakura 1:0, tehnika Yorikiri
8. päev: Baruto — Toyonoshima 1:0, tehnika Uwatenage
9. päev: Baruto — Kakizoe 1:0, tehnika Oshidashi
10. päev: Baruto — Homasho 0:1, tehnika Yorikiri
11. päev: Baruto — Roho