Maailma edetabelis 12. kohal asetsev eestlane võitis sumo hierarhias 16. positsioonil asetseva Kakuryu tehnikaga
.

Turniirivõidu oli Tokyos endale taganud juba eile Bulgaaria rahvusest Kotooshu, kellest sai ühtlasi esimene eurooplane, kes on võitnud sumos Imperaatori karika. Viimases matšis pühapäeval alistas Kalojan Mahljanov ehk Kotooshu Chiyotaikai ja lõpetas turniiri 14 võidu ja ühe kaotusega. Teist kohta jäid jagama kolm võitu vähem saanud yokozunad Hakuho ja Asashoryu ning Toyonoshima.

Baruto jäi kokkuvõttes 40 mehe seas jagama 32.-35. kohta.

Laupäeval oli Eesti sumotor võitnud ida maegashira 5. positsioonil (üldpingerea 19.) paikneva Tochiozani tehnikaga hikiotoshi.

Reedel oli eestlane parem Kokkaist tehnikaga yorikiri. Neljapäeval oli Baruto saanud üheksanda kaotuse, jäädes Miyabiyamale alla tehnikaga tottari.

Teisipäeval ja kolmapäeval oli eestlane võitnud vastavalt Kisenosato (tehnikaga hatakikomi) ja Asasekiryu (yorikiri), esmaspäeval kaotanud Wakanohole (yorikiri).

Pühapäeval oli Baruto saanud ühe võidu kõrvale seitsmenda kaotuse, jäädes Jaapani sumotorile Kotoshogikule alla samuti tehnikaga yorikiri.

Laupäeval teenis sumoedetabelis 12. kohal paiknev Baruto oma esimese võidu Tokyos, alistades yorikiriga mongoli Kyokutenho.

Enne seda oli eestlane kaotanud Kotooshule (yorikiri tehnikaga), Chiyotaikaile (hikiotoshi), Kotomitsukile (uchimuso), jokozunadele Hakuhole (susoharai) ja Asashoryule (shitatehineri) ning ozekile Kaiole (yorikiri).

Natsu-basho suurturniir peetakse 11.-25. mail Tokyos (tulemused).