Pühapäeval oli Baruto vastaseks Tochinonada, kes oli siiani saanud 8 võitu. Baruto alistas 33-aastase jaapanlase (187cm, 162kg), kes on edetabelis Lääne Maegashira 7. asetus, tehnikaga
.

Uwatenage (ülekäe heide) on samuti üks levinumaid sumotehnikaid. Ründaja alustab välisest haardest ning heidab vastase maha, vinnates teda terava nurga all, ise vastasest eemale pöörates.

Kuna Chiyotaikai pühapäeval Kaio vastu võitlema ei tulnud ja sai kaotuse, lõpetas Baruto Kyushu-basho suurturniiri 2.-3. koha jagamisega koos Chiyotaikaiga. Turniiri võitis Yokozuna Hakuho 12 võiduga, kaotades viimasel päeval Kotomitsukile.

10 võiduga jäid 4. kohta jagama Roho, Wakakirin, Dejima, Kotomitsuki ja Ama.

“Põlv on paremaks läinud. Tundsin ennast võistlustel hästi,” teatas Baruto, kes sai ka turniiril ühe eriauhinna, mis oli mõeldud suurimat võidutahet üles näidanud sumotorile. “Nüüd on selleks aastaks kõik. Nädala pärast hakkan küll vaikselt valmistuma juba jaanuarikuiseks turniiriks.”

Laupäeval oli Baruto vastamisi komusubi Amaga (185cm, 126kg) ning eestlane kaotas tehnikaga uwatedashinage.

Uwatedashinage (tõmbega ülekäe heide): Olles välises haardes, tõmbab ründaja vastast edasi ja maha, pöördudes ise vastasest eemale.

14. päeva järel oli Baruto jagamas koos Dejimaga 3.-4. kohta. Juhtis yokozuna Hakuho 12 võiduga, võit vähem oli reedel Baruto alistanud Chiyotaikail. Baruto kannul 9 võiduga olid viis sumotori.

Reedel alistus Baruto oma lähikonkurendile Chiyotaikaile tehnikaga okuridashi.

Enne kahte viimast võistluspäeva oli Baruto kolmandal kohal, 11 võiduga juhtisid yokozuna Hakuho ja ozeki Chiyotaikai. Üheksa võiduga jätkasid kolm sumotori.

12. võistluspäeval alistas 23-aastane Baruto (197cm, 170kg) 33-aastase jaapanlase Dejima (180cm, 158kg), kes on Makuuchi divisjonis Lääne Maegashira 2. astmel. Eestlase võidutehnikaks märgiti yorikiri. Enne kolme viimast võistluspäeva jagas Baruto kümne võiduga liidrikohta koos yokozuna Hakuho ja ozeki Chiyotaikaiga.

Kolmapäeval oli Baruto võitnud tehnikaga hatakikomi Tosanoumi. Üheksa võiduga jätkasid 11. võistluspäeva järel lisaks Barutole veel ka ozekid Chiyotaikai ja Kotomitsuki ning yokozuna Hakuho. Võit vähem oli Wakakirinil ja Dejimal.

Teisipäeval oli Baruto teeninud Fukuokas kaheksanda võidu, alistades tehnikaga yorikiri Wakanosato. Esmaspäeval võitis eestlane tehnikaga tsukiotoshi Gruusiast pärit Kokkai, kes on Ida maegashira 13. astmel.

Pühapäeval oli Baruto vastaseks 34-aastane Kaiho (177cm, 122kg), kes on Lääne Maegashira 14. Eestlane alistas oma vastase oshidashi tehnikaga.

Laupäeval oli Baruto vastamisi Rohoga (192cm, 146kg), kes on Ida Maegashira 12. kohal. Osseet Roho alistas eestlase otse väljalükkamise ehk oshidashi tehnikaga.

Kuuendal võistluspäeval oli Baruto kaotanud jaapanlasele Kakizoele (176cm, 133kg), kes on novembrikuu sumo edetabelis Ida Maegashira 14. Jaapanlane põikles kohe matši alguses suure hooga peale tunginud Barutost kõrvale ja eestlane sattus ringi äärele. Kakizoe teenis võidu oshidashi tehnikaga.

Viiendal võistluspäeval oli Baruto vastaseks Venemaal sündinud Hakurozan (188cm, 133kg), kes on sumo pingereas Makuuchi Lääne 12. kohal. Eestlane alistas eile oma vastase tehnikaga yorikiri.

Neljanda järjestikuse võidu sai Baruto üleeile, kui alistas 13 sekundiga 195 cm pikkuse ja 156 kg kaaluva Wakanoho tehnikaga yorikiri.

23-aastane Baruto oli kolmandal päeval alistanud yorikiri tehnikaga Tochiozani.

Teise võidu sai eestlane oshidashiga 24-aastase Wakakirini üle, kes asub Maegashira 15. positsioonil.

Turniiri esimeseks vastaseks oli Barutol Kasuganishiki (187cm, 149kg), kelle ta alistas yorikiri tehnikaga.

Vaata viieteistkümnenda matši videot!

Vaata neljateistkümnenda matši videot!

Vaata kolmeteistkümnenda matši videot!

Vaata kaheteistkümnenda matši videot!

Vaata üheteistkümnenda matši videot!

Vaata kümnenda matši videot!

Vaata üheksanda matši videot!

Vaata kaheksanda matši videot!

Vaata seitsmenda matši videot!

Vaata kuuenda matši videot!

Vaata viienda matši videot!

Vaata neljanda matši videot!

Vaata kolmanda matši videot!