Kyushu-basho üheksandal võistluspäeval oli Baruto vastaseks jaapanlane Kakizoe, kes oli siiani saanud viis võitu ja kolm kaotust. 197 cm pikkune ja 174 kg kaaluv Baruto kasutas 28-aastase Kakizoe (177cm, 136 kg) alistamiseks
tehnikat (otse väljalükkamine).

Oshidashi tehnika — ründaja lükkab vastase ringist välja ilma mawashi’st kinni võtmata. Erinevalt tehnikast tsukidashi (otse väljatõukamine) peavad ründaja käed olema vastasega pidevas kokkupuutes. See on üks tuntumaid sumotehnikaid, mis on eriti populaarne tsuki/oshi (lükkamine/tõukamine) spetsialistide seas.

Kakizoe tegi sumo debüüdi 2001. aasta septembris ja Makuuchi debüüdi kaks aastat hiljem. Baruto ei olnud varem Kakizoega sumoringis kohtunud.

Üheksa võistluspäeva järel juhib turniiri täiseduga jätkav Asashoryu. Baruto jagab 8 võiduga 2.-6. kohta. Vaid ühe kaotusega jätkavad lisaks Barutole ka Kaio (sai täna esimese kaotuse Tochiazumalt), Homasho, Chiyotaikai ja Tochiazuma.

Baruto kümnes vastane on Homasho, keda eestlane on varem sel aastal kahel korral võitnud. Nii käesoleva aasta märtsis kui mais alistas Baruto Homasho tehnikaga Yorikiri. 25-aastane Homasho (187cm, 142kg) tegi sumo debüüdi 2004. aasta märtsis, Makuuchi debüüdi käesoleva aasta mais.

Homasho alistas esmaspäeval Ushiomaru tehnikaga Hikiotoshi ja jätkab turniiri 8 võidu ja 1 kaotusega.

Baruto on uues sumo edetabelis langenud ida Maegashira 1 realt lääne Maegashira 6-le positsioonile. Kokkuvõttes on Baruto langenud 11 kohta ja hoiab nüüd sumo üldpingereas 24. positsiooni.

Baruto matšid Kyushu-bashol:
1. päev: Baruto — Tamanoshima 1:0, tehnika Hatakikomi
2. päev: Baruto — Hokutoriki 1:0, tehnika Yorikiri
3. päev: Baruto — Takekaze 1:0, tehnika Hikiotoshi
4. päev: Baruto — Asasekiryu 0:1, tehnika Yorikiri
5. päev: Baruto — Dejima 1:0, tehnika Uwatenage
6. päev: Baruto — Takamisakari 1:0, tehnika Yoritaoshi
7. päev: Baruto — Kitazakura 1:0, tehnika Yorikiri
8. päev: Baruto — Toyonoshima 1:0, tehnika Uwatenage
9. päev: Baruto — Kakizoe 1:0, tehnika Oshidashi
10. päev: Baruto — Homasho