Kyushu-basho kaheksandal võistluspäeval oli Baruto vastaseks Toyonoshima, kes oli siiani saanud samuti vaid ühe kaotuse. 197 cm pikkune ja 174 kg kaaluv Baruto kasutas 23-aastase jaapanlase Toyonoshima (170cm, 135kg) alistamiseks
tehnikat (ülekäe heide).

Uwatenage on üks levinumaid sumotehnikaid. Ründaja alustab välisest haardest ning heidab vastase maha, vinnates teda terava nurga all, ise vastasest eemale pöörates.

Toyonoshima tegi Makuuchi divisjonis debüüdi 2004. aasta septembris. Baruto ja Toyonoshima varem sumoturniiridel kohtunud ei olnud.

Baruto üheksas vastane Kyushu-basho turniiril on jaapanlane Kakizoe, kellega eestlane varem veel maadelnud ei ole. 28-aastane Kakizoe (177cm, 136 kg) tegi sumo debüüdi 2001. aasta septembris ja Makuuchi debüüdi kaks aastat hiljem. Kakizoe on enne Barutoga matši saanud käimasoleval turniiril 5 võitu ja 3 kaotust.

Kaheksa võistluspäeva järel juhivad turniiri täiseduga Asashoryu ja Kaio. Baruto jagab 7 võiduga 3.-7. kohta. Vaid ühe kaotuse on siiani saanud lisaks Barutole ka Kotomitsuki, Homasho, Chiyotaikai ja Tochiazuma.

Baruto on uues sumo edetabelis langenud ida Maegashira 1 realt lääne Maegashira 6-le positsioonile. Kokkuvõttes on Baruto langenud 11 kohta ja hoiab nüüd sumo üldpingereas 24. positsiooni.

Baruto matšid Kyushu-bashol:
1. päev: Baruto — Tamanoshima 1:0, tehnika Hatakikomi
2. päev: Baruto — Hokutoriki 1:0, tehnika Yorikiri
3. päev: Baruto — Takekaze 1:0, tehnika Hikiotoshi
4. päev: Baruto — Asasekiryu 0:1, tehnika Yorikiri
5. päev: Baruto — Dejima 1:0, tehnika Uwatenage
6. päev: Baruto — Takamisakari 1:0, tehnika Yoritaoshi
7. päev: Baruto — Kitazakura 1:0, tehnika Yorikiri
8. päev: Baruto — Toyonoshima 1:0, tehnika Uwatenage
9. päev: Baruto — Kakizoe