197 cm pikkune ja 174 kg kaaluv Baruto kasutas 34-aastase jaapanlase Kitazakura (190cm, 169 kg) alistamiseks
tehnikat (otse väljasurumine).

Yorikiri on üks sumos kõige sagedamini kasutatavaid võidutehnikaid, mille korral võistlejad on võtnud üksteist haardesse ning ründaja surub vastast, nii et see taganeb ja ringist välja astub. Samal ajal hoiab ründaja vastase mawashi’t pidevalt haardes.

Kitazakurale (kodanikunimi Hidetoshi Muko) oli Baruto käesoleva aasta mais Yoritaoshi tehnikaga kaotanud. Kitazakura oli siiani saanud Kyushu-bashol 2 võitu ja 4 kaotust. Sumo debüüdi tegi jaapanlane juba 1987. aastal, aga Makuuchi divisjoni pääses alles 2001. aastal.

Seitsme võistluspäeva järel juhivad turniiri täiseduga Asashoryu, Kotomitsuki ja Kaio. Baruto jagab 6 võiduga 4.-9. kohta. Vaid ühe kaotuse on siiani saanud lisaks Barutole ka Homasho, Toyonoshima, Asasekiryu, Chiyotaikai ja Tochiazuma.

Kyushu-basho kaheksandal võistluspäeval on seni 6 võitu ja 1 kaotuse saanud Baruto vastaseks Toyonoshima, kes on siiani saanud samuti vaid ühe kaotuse. 23-aastane Toyonoshima (170cm, 135kg) tegi Makuuchi divisjonis debüüdi 2004. aasta septembris. Baruto ja Toyonoshima varem sumoturniiridel kohtunud ei ole.

Baruto on uues sumo edetabelis langenud ida Maegashira 1 realt lääne Maegashira 6-le positsioonile. Kokkuvõttes on Baruto langenud 11 kohta ja hoiab nüüd sumo üldpingereas 24. positsiooni.

Baruto matšid Kyushu-bashol:
1. päev: Baruto — Tamanoshima 1:0, tehnika Hatakikomi
2. päev: Baruto — Hokutoriki 1:0, tehnika Yorikiri
3. päev: Baruto — Takekaze 1:0, tehnika Hikiotoshi
4. päev: Baruto — Asasekiryu 0:1, tehnika Yorikiri
5. päev: Baruto — Dejima 1:0, tehnika Uwatenage
6. päev: Baruto — Takamisakari 1:0, tehnika Yoritaoshi
7. päev: Baruto — Kitazakura 1:0, tehnika Yorikiri
8. päev: Baruto — Toyonoshima