Elukutselistest mängijatest on käimasolevalt MMilt tiitli võitnud Jake Cody, Cheech Barbaro, Eugene Katchalov, Allen Bari, Harrison Wilder, Matt Perrins, Sean Getzwiller, Viacheslav Zhukov, David Diaz, Andrew Badecker, Tyler Bonkowski, Brian Rast, John Juanda, Aaron Steury, Darren Woods, Jason Somerville, Bertrand "ElkY" Grospellier, John Monnette, Mark Radoja, Elie Payon, Chris Viox, Dan Idema, Andy Frankenberger ning semi-professionaalid Sean R. Drake, Amir Lehavot ja Oleksii Kovalchuk. Kaks senist amatöörmängijast tiitlivõitjat on olnud Geffrey Klein ja Foster Hays.

Tänavuste WSOP turniirivõitudega on Jake Cody ja Bertrand "ElkY" Grospellier teeninud ka pokkeri Triple Crown tiitli, mis tähistab võitu kolmel tähtsaimal pokkerivõistlusel - Euroopa pokkeriturnee (EPT) ja maailma pokkeriturnee (WPT) põhiturniiril ning WSOP-l.

Tänavuse WSOP esimese 28 osavõistluse võitjatest 22 on ka varasemalt WSOP-l auhinnalise koha saavutanud. Kõigi aegade arvestuses on pokkeri MM-il enim rahakohti ette näidata pokkeriprofil Phil Hellmuthil, kes on karjääri jooksul jõudnud WSOP-l auhinnalisele kohale 80 ning finaallauda 41 korral.