Lisaks Heinzile on Pokeroff olnud seotud Euroopa pokkeriturnee Londoni etapi võitja David Vamplew, Berliini etapi võitja Benjamin Wilinofsky ja PokerStars Caribbean Adventure põhiturniiri võitja Galen Halliga.

Tänavusele WSOPle pääses Pokeroffi abiga 170 mängijat, kes osalesid turniiridel kokku 2915 korda. WSOP turniiridelt said Vene suurima pokkeriteemalise veebilehe vahendusel toetatud mängijad kokku kolm tiitlivõitu - lisaks põhiturniiri võitnud Heinzile teenisid esikohad ka Joe Ebanks ja Amir Lehavot.

"Venemaal on pokkeri turniiriosakute ostu-müügi kultuur väga tugev ning turul on ohtralt potentsiaalseid ostjaid," põhjendas Pokeroffi veebilehega seotud Max Katz, miks Euroopa suurematel pokkeriturniiridel on näha ohtralt vene päritolu mängijaid. Tema kinnitusel tegelevad Venemaal pokkerimängijate osakute ostmisega ka ettevõtted.

Pokeroffi privaatne osakute ostu-müügi kommuun levib peamiselt läbi soovituste. "Meile soovitati Piusi ning olime nõus ostma mõned tema osakud WSOP turniiridele. Esialgu küll ainult väiksematele, 1000 ja 1500-dollarilise osalustasuga turniiridele. Pärast seda, kui ta jõudis ühel neist turniiridest finaallauda, otsustas ta müüa osakuid ka põhiturniirile ning me nõustusime ostma," rääkis Katz.