24-aastase profikarjääriga 52-aastane ameeriklane on kaheksakordne pokkeri maailmameistrivõistluste (WSOP) turniirivõitja, kellele on taganud liidrikoha edukas esinemine väga kõrgete osalustasudega turniiridel viimastel aastatel.

Hendon Mob andmebaasi kohaselt järgnevad Seidelile 36-aastane Phil Ivey ning aasta vanem Daniel Negreanu, kes on teeninud vastavalt 12,23 ja 11,4 miljonit eurot. Neljanda koha hõivab rekordilist 11 pokkeri maailmameistrivõistluste turniirivõitu omav Phil Hellmuth ning viies on Jamie Gold, kes teenis 2006. aasta WSOP põhiturniiri võiduga turniiripokkeri ajaloo suurima ühekordse võidu 12 miljonit dollarit.

Eestis mänginud meestest asetseb parimal, 12. kohal 2008. aasta WSOP põhiturniiri võitja Peter Eastgate, kes osales 2009. aasta oktoobris Tallinnas toimunud PokerStars Baltic Festivalil. Naistest on jätkuvalt edukaim Kathy Liebert, kes paikneb 50. positsioonil ning meie seast lahkunud mängijatest John Bonnetti, kelle võib leida esisaja lõpust.

Eesti lähinaabritest on edukaim venelane Ivan Demidov 38., parim rootslane Chris Bjorin 63. ning soomlane Patrik Antonius 78. Baltikumi esindavaid pokkerimängijaid on esimese 2000 hulgas neli: lätlane Kaspars Renga, leedulased Dominykas Karmazinas ja Kristijonas Andrulis ning eestlane Imre Leibold. Ligikaudu 360 000 eurot teeninud Leibold asub maailma turniirimängijate edetabelis 1885. kohal.

Lisaks Austraaliat esindavale, kuid Leedu kodakondsust omavale Antanas Guogale, kes on teeninud pokkeriturniiridel üle 3,5 miljoni euro, on ainsa baltlasena ametlikult pokkerimiljonär Karmazinas, kes paikneb üldises edetabelis 467. kohal 1,21 miljoni eurose teenistusega.