Kõmulises jaotuses lükkas Hellmuth enne floppi oma viimased nupud panka samast mastist ässa-kuningaga ning Matusow maksis panuse kinni soldatite paariga, kasvatades panga 183 000 dollari suuruseks. "Mida sa teha soovid? See on suur pank," pöördus eduseisus olev Matusow enne lauakaartide välja jagamist Hellmuthi poole, šokeerides oma teguviisiga nii kaasmängijaid kui pealtvaatajaid.

Hellmuth, kellel oli ligi 45-protsendi suurune tõenäosus panka võita, tõdes, et taoline pakkumine tuleb vastu võtta. Osalised võtsid enamiku oma žetoonidest tagasi, leppides kokku, et mängivad 21 600 dollari peale. Lauale tulid soldat-kolm-üheksa-äss-emand ning Matusow võitis panga. "Enamus pokkerimängijatest ei mängi omal riisikol," avaldas Matusow hiljem arvamust ning lisas, et ta ei näe põhjust, miks riskida 200 000 dollari suuruse pangaga.

Matusow on hiljuti avalikult tunnistanud ka oma halba rahalist seisu. "Otsin sponsorit, et aktiivselt turniiridest osa võtta," kuulutas USA pokkeriproff oma Facebooki lehel. "Turniiride võiduvariatsioon on suur ja ma ei soovi pankrotistumisega riskida," põhjendas Matusow toetaja otsimist.