2008. aastal pokkeri maailmameistriks tulnud Peter Eastgate, kes võitis sellel turniiril üle 100 miljoni krooni, tunnistas, et ükskõik milline ei ole turniiri maksumus - ta on alati huvitatud mängimisest ja võitmisest, kirjutab Pokernews.

Eastgate avaldas tunnustust oma WSOP finaalivastasele Ivan Demidovile, tunnistades, et võitmiseks läheb vaja omajagu nii õnne kui oskusi ning järjestikusel kahel aastal WSOP finaallauda jõudmiseks läheks praegust osalejatearvu arvestades vaja lausa metsikut õnne. Kui intervjuud teinud Ivar Vendelin naljatades küsis, et kas Phil Hellmuth on temast parem mängija, vastas Eastgate kiirelt ja resoluutselt "Ei". 

Veelgi rikkamaks meheks võib lugeda kolmapäeva hommikul koos rohkearvulise saatjaskonnaga eralennukil Tallinnasse saabunud Antanas Guogat, keda pokkerimaailm tunneb rohkem nime Tony G all. Mees, kelle suurim võidetud jaotus tõi talle sisse üle 30 miljonit krooni, nõustus, et tema jaoks oli tegemist tõepoolest küll väga madala sisseostuga turniiriga, kuid ta lubas auhinnarahale mitte mõelda ning nautida mängu ja Eestis viibimist (intervjuu andmise hetkeks oli Guoga juba ammu turniirilt välja langenud ning kavatses minna Tallinna ööelu nautima). 

Tony G tõstis esile Eesti pokkerimängijaid, kellest paljusid on ta ka ise aidanud ning lubas tõsiselt kaaluda täiendavat investeerimist Eestisse. Ennast nimetas ta pigem ettevõtjaks, kelle jaoks on pokker hobi ja tema soovitus mängijatele oli mitte ainult pühenduda pokkerile, vaid kindlustada ka oma seljatagune ja olla õnnelik.

Pokerstars Baltic Festival: Peter Eastgate intervjuu:

Tony G oma plaanidest ning investeeringutest seoses Eestiga: