Esimeses voorus tugeva võidu järel oli Lapriku uueks vastaseks korralik Ungari pokkeriproff Andras Kovacs, kes esimese matši eestlase vastu kiirelt võitis.

Teise mängu suutis aga Laprik enda kasuks kallutada, kui viimases jagumises olid eestlasel käes samast mastist kaardid kaheksa ja kuus. Lauda tuli viis, seitse, kümme ja üheksa, misjärel Laprik panustas ja vastane callis. Viimaseks lauda laotud kaardiks oli kuningas ning selleks hetkeks oli pangas 2 500 punkti, vastasel alles veel 3 300.

Eestlane lükkas oma reaga kõik nupud sisse ja Kovacs maksis kangelaslikult ässa ja üheksa ehk kolmanda paariga panuse kinni. “Optimistlik call,” nõustusid mõlemad mängijad pärast jaotust.

Nii mindi otsustavasse kolmandasse geimi, kus Eesti profil õnnestus kohe edu sisse teha. Kui vastasel oli 5000 punktist alles 3000, saabus lahingu pöördepunkt. Mehed panid enne floppi kõik žetoonid sisse, kui Laprikul käes kuningate paar ja ungarlasel vaid kuningas ja soldat. Lauda tulnud kaardid andsid aga Ungari profile valusa ja äärmiselt ebatõenäolise rea ning Laprik kaotas suure osa oma punktidest.

Duelli viimaseks olukorraks osutus mündivise, kus eestlane pani vastase tõste peale ässa ja poisiga oma žetoonid mängu ning sai pärast pikka mõtlemist calli kuute paarilt. Lauda sadanud kolmas kuus kaotas eestlase jaoks kõik lootused.

Sander Laprik jäi enda sõnul turniiri tulemusega kõigest hoolimata rahule. “See vastane oli ikka soliidne,” lisas ta.