Vallo Maidla on pärast eilset mängupäeva ka ainuke allesjäänud eestlane, sest nii Rikard Relander kui Martin "mäsa" Saar kukkusid kolmandal päeval kahjuks välja, kirjutab PokerNews.ee. "Riku" suutis venitada välja 39. koha ja võita 7200 eurot; Martin seevastu pidi lauast lahkuma pisut enne rahakohti.

Võistluse hetkeliider Bucara suutis päeva lõpuks koguda kena punktisumma 1 326 000. Üle miljoni punkti on ka teist kohta omaval venelasel Konstantin Bilyaver'il (1 240 000) ning kuulsal prantslasel Arnaud Mattern'il (pildil) - 1 155 000; Praha EPT võitjal 2007. aastast. Maailmakuulsatest ässadest püsib sees ka 2008. aasta WSOP põhiturniiri teine mees Ivan Demidov.

Tänaste tuntuimate langejate nimistus väärivad äramärkimist Itaalia pokkeriäss Luca Pagano, Eestis hästituntud Soome pokkerimängija Seppo Parkkinen, nägus sakslanna ja PokerStars Team Pro Katja Thater ning 2008. aastal WSOP põhiturniiril viiendaks tulnud Scott Montgomery, keda tuntakse ka norralanna Annette Obrestad'i poiss-sõbrana.

Live-blogi turniirist saab jälgida SIIT!