Kagome Kagome ütles twoplustwo.com foorumis, et muutis oma nime, kuna seda nõudis Full Tilt pokkerituba. Postituse kohaselt on sait saanud mitmeid kaebekirju mängija endise mitmetimõistetava nime kohta. Lisaks muutis endine IHateJuice oma asukohariigiks Jaapani, kuna see riik pidavat temale lihtsalt meeldima.

Kuigi Full Tilt andis kõrgetel tasemetel mängijatele nimemuutusest teada e-posti teel ja ka twoplustwo.com foorumis, on Kagome Kagome nime ja asukohariigi muutmine tekitanud pokkerikommuunis skandaali. Tavapärane praktika ei luba netipokkeri saitidel mängijatel oma ekraaninime muuta.

Kuigi pokkerikogukonna enamik on arvamusel, et nimemuutus on ammu oodatud tegu, on Kagome Kagome vastu hakatud levitama laimu, et ta petab teisi mängijaid meelega nime ja asukohariigi muutusega.

Kagome Kagome on tuntud pokkeri rahamängudes suurte pankade ja variatsioonidega. Tema ja Soome profi Patrik Antoniuse vahel on mängitud mitmeid poole miljoni dollarilisi panku. Eelmisel aastal oli ta HighStakesDB edetabeli andmetel 26. kohal 430 000 dollariga. 2011. aasta esimese nädalaga on ta võitnud üle 300 000 dollari.