Eesti möödunud aasta parimaks pokkerimängijaks valitud Janar Kiivramees saavutas mõned nädalad oma EPT turniiride ajaloo esimese auhinnalise koha, mis tõi talle sisse 130 000 krooni. Varasemalt on Kiivramehel ette näidata eelmisel aastal maailma pokkeriturnee 5. koha eest teenitud miljon krooni ja maineka FTOPS internetiturniiri esikoht, mis tõi Eesti seni suurima ühekorse turniirivõidu - kolm miljonit krooni.

2008. aasta Eesti parimaks pokkerimängijaks valitud Henri Käsper on eestlastest EPT turniiridel aastate lõikes enim raha koju toonud, kokku üle miljoni krooni. Siiamaani parim, 34. koht tuli EPT möödunud hooaja finaalvõistluselt Monte Carlost.

Soome päritolu, ent end Eesti pokkerimängijaks liigitav Rikard Relander on elanud Eestis juba aastaid ning tegeleb igapäevaselt siinse suurfirma juhtimisega. Tema pokkerikarjääri viimasteks saavutusteks on auhinnarahadesse jõudmine Tallinna EPT-l ja möödunud hooajal Berliini EPT-l, samuti on tal varasemast ette näidata rahakohti ka WSOP turniiridelt Las Vegasest.

Elukutseline pokkerimängija Imre Leibold on live-turniiridel enimteeninud pokkerimängija Eestis, kelle kontol on pokkerivõite enam kui 4 miljoni krooni eest. Möödunud aastal valiti Leibold Eesti aasta parimaks live-mängijaks. Barcelona EPT avapäeval võitis ta Omaha kõrvalturniirilt kolmanda koha ning pääses tänasele põhiturniirile läbi kohapeal toimunud kvalifikatsioonivõistluse.

Samuti põhiturniirile läbi satelliidi kvalifitseerunud Tunnet Taimla on mõttemängudega olnud pikemalt seotud. Ta võitis rendžus mõttemängude noorte EM-il 1999. aastal esimese ja MM-il 2009. aastal teise koha. Pokkerimängijana on Taimla seni rohkem tuntud kõrgema taseme internetipokkeri rahamängude spetsialistina.