24-aastane ameeriklane Mike "Sowerss" Sowers on tuntud online-turniiride mängija. Sowers on pokkerit mänginud seitse aastat mille jooksul on ta online-turniiridega teeninud üle 2,5 miljoni dollari. Lisaks online-pokkerile on ta võitnud 1,5 miljonit dollarit live-turniiridel, olles muuhulgas jõudnus viis korda rahadesse mainekatel WSOP turniiridel.

Max "$KillGame" Weinberg  eelistab mängida internetis üks ühe vastu toimuvaid heads-up Sit and Go turniire, kus osalustasu jääb vahemikku 500 kuni 5000 dollarit. 20-aastane ameeriklane tahab mängida tänavusel WSOP-l ning PCA on tema jaoks selle eelsoojenduseks.

Peadpööritavat mängu teinud 21-aastane Chris "ImDaNuts" Oliver võitis eelmisel aastal online-turniiridelt 500 000 dollarit kasumit. Ta mängib turniire osalustasuga 5 dollarit ja rohkem, kuid on viimasel ajal hakanud keskenduma rohkem live-turniiridele. Oliver on lubanud turniiril esikoha ja 2,3 miljoni dollari suuruse auhinnaraha võitmise järel osta endale maja.

Latin American Poker Touril kolm korda finaallauda jõudnud Bolivar "Ramux" Palacios on teeninud online-turniiridel 300 000 dollarit. Kui 27-aastane Panamast pärit Palacios saavutab neljanda või parem koha, siis täitub tema soov saada dollarimiljonäriks.

1,1 miljonit turniiridega teeninud Sam Stein hakkas pokkerit mängima kohe pärast 21-aastaseks saamist. Tema senine suurim rahaline auhind tuli eelmisel aastal North-American Poker Touri teise koha eest, kui ta võitis üle 500 000 dollari. PCA põhiturniirile pääses ta läbi satelliidi.

Finaallaua vanim pokkerimängija, 43-aastane Anton Ionel on Rumeenia ärimees. Ta alustas pokkeri mängimist kümme aastat tagasi Rumeenia kasiinodes ning on hiljem osalenud mitmetel European Poker Tour turniiridel. PCA põhiturniiril võidetud auhinnaraha saab igal juhul olema tema senise karjääri suurim ühekordne võit.

Kanadalasest kohvikupidaja Philippe Plouffe on mänginud pokkerit kümme aastat ja tõsisemalt viimased seitse aastat. Ta alustas pokkeriga sõprade ringis ja nüüdseks mängib ligikaudu 60 tundi nädalas. Kuigi 31-aastan Plouffe mängib regulaarselt rahalaudades, eelistab ta tegelikult live-turniire.

Galen "GasparLeMarc" Hall on olnud professionaalne pokkerimängija üle aasta, kuid alustas pokkeriga tegelemist kümme aastat tagasi. Ta mängib erinevaid mängutüüpe alates No Limit Hold'emist kuni Pot Limit Omahani. Eelmisel aastal teenis ta pokkeriga kasumit 200 000 dollarit. 24-aastane ameeriklane ütles, et ta ei ole veel auhindade väljamaksmise struktuuri vaadanud, kuna hetkel on kõige tähtsam turniir võita. Kui ta võidab, siis soovib 2012. aastal astuda Standfordi ülikooli.