Meistrivõistluste kuuenda turniiri, No Limit Holdem 6-maxi teise mängupäeva jõudis 62-st alustanud mängijast 8 parimat, olles sellega kindlustanud auhinnalise koha. Traditsiooniliselt meistrivõistluste sarja kalleima, 500-eurose osalustasuga turniiri auhinnafondi kogunes 27,094 eurot.

Lõppjärjestus kuni kolmanda kohani, mille saavutas Kaspar Valk, teenides 4,145 eurot, mängiti umbes kahe tunniga, jättes esimest ja teist kohta omavahel välja selgitama 27-aastane elukutseline pokkerimängija Markku Koplimaa ja teist päeva liidrina alustanud Runnar Lindepuu. Koplimaa ja Lindepuu üks-ühele mäng oli aeganõudev ja tasavägine. Uue hoo andis duellile vastaste vahel sõlmitud rahaline kokkulepe, mille kohaselt teenisid mõlemad 6,500 eurot, jätkates mängu tiitlile ja 1,196 eurole. Kuigi üks-ühele mängu alguses oli Lindepuu ülekaalukas eduseisus, suutis Koplimaa mängu enda kasuks pöörata, ning pälvis sellega Eesti meistritiitli.

„Olen saavutatuga väga rahul. Meistrivõistlustel osalen juba mitmendat aastat, ning täna võin öelda, et kauaaegne eesmärk on täidetud. Kuigi kokkuleppega esikoha võidusumma kahanes, ei kahetse ma midagi – raha tuleb ja läheb, tiitel jääb,“ muljetas Koplimaa, kes on muuhulgas esimese eestlasena jõudnud PokerStarsi aasta turniiriedetabeli TOP 10-sse.

Otse Holdem 6-maxi finaallauast suundusid nii Koplimaa kui Lindepuu meistrivõistluste järgmisele turniirile, milleks oli Pot Limit Omaha Hi-Lo. 150-eurose sisseostuga turniir oli algselt plaanitud kestma kaks mängupäeva, ent varahommikuks selgunud finaallaualiste ühisel kokkuleppel otsustati lõpuni mängida. 56 mängija konkurentsist osutus parimaks Kaido Kask, kelle saagiks jäi 2,310 eurot ning Triobeti poolt välja pandud 1,500-eurone auhinnapakett. Teisel positsioonil lõpetas Georgi V., teenides 1,509 eurot, ning „pronksile“ tuli 1,115 eurot võitnud Martin Mänd, kelle jaoks oli see selle aasta meistrivõistlustelt juba teine rahaline võit. Kokku jagus raha kaheksale parimale.