Sarnaselt meistrivõistluste avaturniirile domineerisid ka sel korral täielikult eestlased, kellele kuulus koguni 11 paremat kohta. Kokku osales turniiril 27 mängijat ning auhinnaraha jagus kolmele edukamale.

Esikohaduell „remrem123“ ning „saintoza“ vahel algas esimese 2:1 üleolekul ning kuigi ühel hetkel kuulus „saintoza“-le vähem kui 10% punktidest, suutis ta ometi vastasseisu võrdsustada. Otsustavaks jaotuseks oli „remrem123“ taas ette rebinud ning saavutanud 8:5 eduseisu.

Võitja määras jaotus, milles mõlemad finalistid panustasid oma punktid mängu enne flopi avamist: Reigo „remrem123“ Maar näitas emandate paari koos poti mastist üheksa ja seitsmega „saintoza“ risti mastist soldati ja üheksa ning ruutu mastist kuninga ja kahe vastu. Lauas avatud kaheksa, kuus, üheksa ning kaks kümmet andsid Maarile rea ning tagasid Balti meistritiitli.

Oma mängijakarjääri jooksul live-turniiridel üle 28 000 euro auhinnaraha teeninud Reigo Maar on kolmekordne turniiripokkeri Eesti meistrivõistluste medalist, kes kuulus ka eelmisel nädalavahetusel Eesti klubide karikavõistlustel võidutsenud meeskonda.

„Mäng kulges sujuvalt hästi,“ sõnas oma mängijakarjääri esimese Balti meistritiitli võitnud Maar. „Kuigi ma alustasin finaali alles neljandana, suutsin peatselt liidriks tõusta ning ka esikohaduellis initsiatiivi hoida.“

Reigo Maar teenis turniirivõidu eest 675 ning teiseks tulnud „saintoza“ 405 eurot. Lisaks said mõlemad mängijaid korraldajalt 300-eurose pilet augustis toimuvale Triobet Live eriturniirile. Turniiri kolmas oli „suurispeakul“, kes lahkus 270 euroga.

2006. aastal alguse saanud populaarsed Balti meistrivõistlused jätkuvad täna kell 19:00 toimuva 55-eurose osalustasuga Pot Limit Omaha Hi-Lo 6-max turniiriga.