35-aastane tšehh tutvus pokkeriga juba 4-aastaselt, mil ta vanaisa tavatses noort poissi võtta kaasa pokkeri kodumängudele. Staszkole hakkas kaardimäng niivõrd meeldima, et unistas varases eas pensionile jäämisest ja ainult kaartide mängimisest.

Kuigi Staszko on pikalt harrastanud erinevaid mõttemänge ning end sellest ka ülikooli ajal elatanud, hakkas ta pokkerit tõsisemalt mängima alles neli aastat tagasi. Pärast Euroopa pokkeriturnee (EPT) Deauville'i etapi põhiturniiril 11. koha eest 35 000 euro võitmist, otsustas ta loobuda palgatööst, kus tema alluvuses oli 200 inimest.

Kuigi Staszko oli pokkeriga juba pikemalt stabiilset edu näidanud, ei kiitnud ta vanemad palgatööst loobumist heaks. "Osalesin turniiridel, mille osalustasu oli mu ema kuupalga suurune või enamgi. Vanemad olid seetõttu minu pärast mures," põhjendas tšehh vanemate vaoshoitust ning lisas, et aja möödudes said vanemad poja otsustest siiski aru. "Lapsena saime vennaga sama palju taskuraha. Kui mina panin osa kõrvale, siis vennal oli juba paari päeva pärast raha otsas," iseloomustas Staszko, kuidas ta on alati rahaga hoolas olnud.

Oma pokkeri rahakotile tasuta netiturniiridega aluse pannud Staszko saavutuste hulka internetis kuuluvad SCOOPi 109-dollarilise osalustasuga turniiri esikoht ja WCOOPi 215-dollarilise osalustasuga võistluse neljas koht, mille eest teenis ta vastavalt 91 000 ja 73 000 dollarit auhinnaraha.

Staszko esimene etteaste PokerStarsi profimeeskonna liikmena toimub juba 5. detsembril algaval EPT Praha etapil, kus osaleb teiste seas ka tänavuse WSOP põhiturniiri võitja ja samuti PokerStarsi profitiimi liige Pius Heinz.