Koplimaa püsis liidrite seas algusest lõpuni, alistades esikohaduellis Vladimir Fedotovi. Viimases jaotuses läksid mõlemad mehed all-in enne floppi ning Koplimaa näitas ässa ja kümmet Fedotovi ässa ja kahe vastu. Lauas avatud äss, kaks kuute, seitse ja kümme tagasid Koplimaale kindla võidu.

Et samad mehed kohtusid omavahel ka aprillikuisel 109 osalejaga Paf Live pokkeriturniiril ning tookord jäi peale Fedotov, maitses võit noorele pokkeriprofile eriti magusalt.

„Võin öelda, et mängisin täna oma A-mängu,“ kiitis 2298 eurot võitnud Koplimaa, kes tundis end pika ja väsitava turniiri järel üsna värskena. „Tegin õigeid otsuseid ning ka enamus bluffidest läksid korda. Hoolimata paarist ebaõnnestumisest olen nii enda mängu kui turniiri lõpptulemusega väga rahul.“

Teise koha saavutanud Fedotov teenis 1470 ning kolmandaks tulnud Janno Kuusemets 1033 eurot. Neljandaks jäi eelmisel nädalal toimunud Triobet Cup Pärnu finalist Madis Maremäe, keda Koplimaa pidas finaallauas kõige ohtlikumaks konkurendiks. Rahalisi auhindu jagus turniiri kümnele parimale, kes kõik teenisid ka 100-eurose boonuse Triobeti pokkeritoalt.

Triobet Live on Eesti populaarseim regulaarne, kord kuus toimuv pokkeriturniir. Sissemaksetest moodustunud auhinnafondile lisab Triobeti pokkerituba omalt poolt 1000 eurot preemiaraha ning paneb välja vähemalt 100-eurose lisaboonuse pokkerimänedžer Andres Burgeti väljalööjale. Koostöös pokkeriportaaliga PokerNews.ee viiakse kõikidel Triobet Live pokkeriturniiridel läbi reaalajas ülekanne live-blogi formaadis. Lisaks loositakse osalejate vahel välja mitmesuguseid auhindu.