Pingelise Triobet Live 300 finaallauani jõuti üksteist ja pool tundi väldanud mängu tulemusena ning võitja selgus alles kella kaheksaks hommikul. Esikohaduelli liidrina alustanud leedulane Paulis Venckauskas ei andnud juhtpositsiooni käest ning teenis turniirivõidu eest 7649 eurot auhinnaraha.

Internetipokkerile spetsialiseerunud Venckauskas viibis enda sõnul Tallinnas toimunud pokkeriturniiril elus esimest korda. "Vilniuses olen samuti Triobet Live’il mänginud, kuid nii hästi pole mul seal veel läinud," kommenteeris õnnelik võitja, kelle hinnangul valitseb Leedu pokkeriturnriiridel siiski mõnevõrra tõsisem ja töisem meeleolu. „Eestis näib olevat küll palju väga häid mängijaid, kuid tublisti ka neid, kes tulevad lihtsalt nalja tegema ning oma lõbuks mängima,“ arvas Venckauskas.

Leedulase järel saavutas teise koha kogenud Eesti live-turniiride spetsialist Raigo Vakra, kes võitis 4890 eurot. Talle järgnes 2012. aasta teisel poolel Eestis toimunud turniiridel väga head resultatiivsust näidanud Kalmer Kirst, kes lahkus 3436 euroga. Tuntud Eesti mängijatest jõudsid finaallauda veel Rain Elmik ning Revo Kink, kes saavutasid vastavalt viienda ja kaheksanda koha.

Teiste seas võtsid Triobet Live pokkeriturniirist osa ka jalgpallur Joel Lindpere ning tantsu- ja uisutäht Mairold Millert, kes võistlesid omavahel selle nimel, kumb meestest kaugemale jõuab. Millert pidas vastu poolteist tundi kauem ning lõpetas 17. kohaga, mis tagas talle tasuta pileti järgmisele Triobet Live turniirile.

Sellel aastal peetud kaheteistkümnel Triobet Live turniiril osales sadu pokkerimängijaid Eestist ja lähiriikidest. Pea alati oli mänguhuvilisi rohkem kui turniiridel kohti ning hiline registreerumine vältas tunde.

Triobet Live uus hooaeg algab 2013. aasta 4. jaanuaril.