Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt korraldatud 14 142-eurose auhinnafondiga võistlus kulmineerus kaks tundi väldanud esikohaduelliga, mida Millert ning Argo Garamaga alustasid võrdse punktisummaga. Vastavalt kahe parima vahel sõlmitud kokkuleppele teenis duelli kaotaja 3000 eurot.

„Sattus olema hea päev, kaart jooksis ning tegin õigeid otsuseid,“kommenteeris Millert pärast edukat võistlust. „Individuaalseturniiripokkeri Eesti meistritiitli võitmine on olnud üks mu ammuseid
unistusi ning olen väga õnnelik, et see täitus kiiremini kui lootsin. Tiitliomanike ringi kuulumine on suur au,“ rõõmustas Millert.

Siiski on Millert tulnud Eesti pokkerimeistriks ka varem - 2012. aasta kevadel võidutses ta Triobet VIP koosseisus EMV võistkondlikul turniiril. End selgelt hobimängijaks pidav tantsutäht on näidanud häid tulemusi teistelgi Eestis toimunud turniiridel, näiteks mullu krooniti ta Saaremaa pokkerimeistriks. Oma põhialal – võistlustantsus – on Millert võitnud kahel korral nii Inglismaa kui Suurbritannia meistritiitli.

Samaaegselt No Limit Holdem turboturniiriga selgus Eesti pokkerimeister ka Pot Limit Omaha 6-max mänguformaadis. Kaks päeva väldanud 10 345-eurose auhinnafondiga võistlusest võttis osa 79 mängijat ning parimaks osutus Danel Kunman, kes teenis 2935 eurot. Teiseks tuli Erki Andressoo ja kolmandaks Silver Simulask, keda premeeriti vastavalt 1995 ja 1415 euroga.

Reedel toimub Olympic Park kasiinos EMV põhiturniiri teine päev, mille käigus selguvad aasta tähtsaima, vaid Eesti mängijatele mõeldud pokkeriturniiri finalistid. Kell 18 algab tiitlivõistluste
mitmekülgseim, kaheksast erinevast mängust koosnev Limit 8-Game, mille finaal peetakse samuti laupäeval.