Võistlustantsijatest paar Oja ning Mehine on võitnud vastavalt üheksa ja 17 vabariigi meistritiitlit ning esindanud Eestit edukalt välisvõistlustel, kus Mehine on noppinud kaks maailmameistrivõistluste hõbemedalit. „Meil on turniiripokkeriga üsna põgus kogemus,“ tunnistasid mõlemad. „Vahel oleme küll koos sõpradega mänginud, kuid ühelgi ametlikul turniiril kaasa löönud ei ole.“

Ligi 20 aastat võistlustantsuga tegelenud Kiigajaan, kes töötab hetkel treenerina Revalia tantsukoolis, on mitmekülgne spordimees. Eelmisel hooajal tuli ta koos Henry Hoolmaga Eesti meistriks footvolley’s ning tegeleb aktiivselt ka rannajalgpalliga. „Kui ma jõuaks reedel finaallauda, siis see oleks päris tubli saavutus,“ arvas mees. „Kindlasti tahaks aga vähemalt pooltest vastastest parem olla!“

Eesti klubimuusika lipulaeva Caater kooseisus tuntuks saanud Monika Tuvi omab pikaajalist lava- ja treeneritöö kogemust ning juhib hetkel koos hea sõbranna Regina Tennoga ühiselt asutatud tantsustuudiot TantsuGeen.

Tuvi ja Tenno väitsid naerulsui, et on vabal ajal juba veidike pokkerilaua taga rokkinud ning nende eesmärk on saada tõelisteks kaardiässadeks. „Me oleme alati harjunud esimesed olema ning vähem rolli mängib see, kas eest- või tagantpoolt,“ kinnitasid põnevusega reedest pokkeriturniiri ootavad naised.

Kell 19:00 algaval Pokernews Live turniiril osalemine maksab 50 eurot ning see toimub No Limit Holdem mänguformaadis. Erinevate lisapreemiate ja üllatusauhindadega turniir viiakse läbi 20-minutiliste mängutasemetega ning kõik osalejad alustavad 10 000 stardipunktiga.

Tantsijate väljalööjaid ootavad 50-eurosed lisapreemiad ning koheselt pääsevad laudadesse 50 kõige kiiremat. Turniirile saab eelregistreeruda kasiino kodulehel, kohapeal, telefoni või e-kirja teel.