"Tasuta turniiride suurest mängijatesummast läbi murda pole lihtne, aga kui juba murdmiseks läheb, siis austades kõiki langejaid," ütles Padar eeloleva Delfi karikavõistluse kohta, mille peavõiduks on hinnaline suusapuhkuse ja turniiripakett Euroopa pokkeriturnee osavõistlusele Austrias. "Kaotada pole midagi, võita aga päris palju," arvas ta.

Pokkerit meelelahutuseks mängiv Padar, kes on senistel live-turniiridel istunud ilmselge enesekindlusega, mängib agressiivset ja julget mängu, tekitades vastastes küllaldaselt segadust. "Pokkerilauas ma võitluseta alla ei anna," muigas ta.

Delfi pokkerikarikas koosneb neljast PokerStarsi pokkeritoas toimuvast tasuta turniirist veebruarikuu pühapäevadel kell 19, kus igaühele on lisatud 500-dollariline auhinnafond ning lisaboonusena 50 dollarit mängijale, kes võtab turniirilt välja Tanel "Queenwitch66" Padari.

Nelja turniiri parimad saavad edasi 6. märtsil toimuvasse finaali, kus lisaks 1500-dollarilisele auhinnafondile on võitjale välja pandud võimas EPT Snowfesti pakett, mis sisaldab lisaks põhiturniiri 3750-eurosele osalustasule ka reisiraha, majutust ning suusapaketti ühes Austria esinduslikumas suusapiirkonnas Saalbach-Hinterglemm.

Jälgi Delfi pokkeriuudiseid, et teada saada karikavõistluste esimese eelvooru salasõna.