“Ma pole kunagi nii palju raamatuid lugenud kui viimase kuu jooksul pokkeriõpikuid,” ütles Padar. “Mida rohkem loen, seda ebakindlam tunne on, ja mida rohkem oma uusi teadmisi praktiseerin, seda suurem austus on teiste mängijate suhtes,” kirjeldas ta enesetunnet enne turniiripokkeri maailma tippudele vastu astumist. “Minu viimased live-turniirid on aga näidanud, et kui suudan oma loomupärase rahutuse alla suruda, on kõik võimalik!”

Pühapäeval algavale PokerStars.com European Poker Touri (EPT) Snowfest osavõistlusele on lisaks Padarile sõitmas ka valitsev pokkeri Eesti meister Henri Käsper, 2009. aasta Eesti parimaks pokkerimängijaks valitud Janar Kiivramees, PokerStars Live turniiriseeria finaali võitnud tartlane Janek Jevin, Delfi pokkerikarika tšempion Tauno Pajula ning Eesti netipokkeri meistrivõistluste üldarvestuses esikoha teeninud Tallinnas elav prantslane Anthony Barrau-Borde.

Austria suusakuurordis Saalbach-Hinterglemmis toimuvale tippturniirile on kokku oodata üle 500 mängija, kelle osalustasudest moodustub hinnanguliselt enam kui 1,5 miljoni eurone auhinnafond. Möödunud aastal tuli EPT Snowfest etapil 546 mängija hulgast võitjaks Allan Bække, kes teenis esikoha eest 445 000 eurot auhinnaraha.