Meistrivõistluste avaturniiri alustas koguni 2034 mängijat, kes võistlesid lisaks Eesti meistri aunimetusele ka osale PokerStarsi poolt lisatud 1000-eurosest auhinnafondist, mida jagus võistluse 306 edukamale mängijale.

Ligi kolm tundi kestnud 5-minutiliste tasemetega pokkerilahingus teenis “Shurman76” võidu eest lisaks meistritiitlile ka 160 eurot auhinnaraha. Turniiril tuli hõbedakohale “p53ud0m0n45” Tartust ning kolmandaks “nepheloco” Keilast, kes võitsid auhinnarahadena vastavalt 120 ja 87 eurot. Kokku jõudsid finaallauda kirev seltskond kõikjalt Eestist - kolm tallinlast ning üks mängija nii Tartust, Pärnust, Võrust, Haabneemest, Keilast kui Abja-Paluojalt.

Võistluse viimaseks käeks kujunes jagumine, kus “Shurman76” pani punktid mängu soldati ja kaheksaga tartlase kuninga ja kolme vastu ning lauda tulnud kaks kaheksat tõid tallinlasele ihaldatud võidu.

19. detsembrini vältavad 2010. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõistlused toimuvad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ja PokerStars.ee koostöös.