Neljapäeval Olympic Casinos alanud 500-eurose sisseostuga Superweekend põhiturniir koosnes kahest avapäevast ning finaalist, kuhu jõudis 42 paremat. Osalejad alustasid võistlust 50 000 stardipunktiga, mängutasemed vältasid 30 minutit ning lubatud oli üks tagasiost võistleja kohta. Ühtekokku tehti turniirile 161 sisseostu.

Kuigi avapäeval haarasid liidriohjad norralane Ronny Feyling ning Eesti esindaja Aleksandr Djadjai, ei mänginud nad finaalpäeva otsustavas faasis enam esimest viiulit. Mõlemad mehed jõudsid küll auhinnasaajate hulka, kuid pidid leppima alles 12. ja 13. kohaga.

Seevastu hilisema turniiri tšempioni Aki Sorsa punktisumma oli finaalpäeva alguses üks väiksemaid, jäädes Feylingule koguni kümme korda alla. Ometi viis hea mäng soomlase hiljem finaallauas liidriks ning esikohta ta enam käest ei andnud. Superweekend põhiturniiri võit tõi sisse 15 500 eurot, Sorsale järgnenud britt Kevin Greathead ning norralane Mads Benjamin Elle lahkusid vastavalt 10 800 ja 8100 euro võrra rikkamana.

Turniiri parim eestlane oli Aivar Peltser, kes teenis neljanda koha eest 6000 eurot auhinnaraha. Peamiselt pubides pokkerit mängiva mehe sõnul võitis ta turniiripileti läbi loosimise ning on osalenud eelnevalt vaid üksikutel suurematel turniiridel. Eestlastest jõudsid finaallauda ka kogenud netimängija Andre Tolli ning mitmekordne Eesti pokkerimeister Henri Käsper, kelle lõppkohad olid vastavalt kaheksas ja üheksas. Auhinnaraha jagus 15 parimale.

Superweekend on üks suuremaid lähiregioonis toimuvaid iga-aastaseid pokkeriturniire. Eelmisel aastal saavutas Kristo Klaassen parima eestlasena teise koha, veelgi paremini läks meie kaasmaalastel aga 2013. aasta detsembris, mil Natalja Manuyko alistas 252 vastast ning tuli suurturniiri võitjaks.