Lisaks sellele turniirile toimub käesoleval aastal veel kaks sama sarja turniiri, mis on kavas 16. novembril ja 13. detsembril. Igal turniiril esindavad Pokernewsi nimekad pokkeriprofid, kellest tuntuimad on Eesti läbi aegade edukaimad turniirimängijad Imre Leibold ja Marek Kolk.

„Me ootame põnevusega uue turniirisarja algust, kus saame üheskoos Eesti pokkerisõpradega mõõtu võtta,“ sõnas ainsa eestlasena turniiripokkeri maailmameistrivõistluste (WSOP) finaallauas mänginud Leibold, kelle hinnangul pakub Pokernews Live head alternatiivi teistele Tallinnas toimuvatele pokkeriturniiridele ning võimaldab oma oskused üsna madala osalustasu eest proovile panna.

Ettevõtte turundusjuhi Ainar Tandre sõnul on firma peamiseks eesmärgiks tagada klientide rahulolu, mis pokkerihuviliste jaoks tähendab eelkõige kvaliteetset teenindust ja positiivseid mänguelamusi. „Casino Grand Prix on tegutsenud Eestis juba 15 aastat ning korraldab alates sellest aastast ka pokkeriturniire, mis toimuvad meie kasiinos igal neljapäeval ja reedel,“ kinnitas ta. „Soovime end Eesti pokkerimängijatele veelgi paremini tutvustada ning loodame, et algavast turniirisarjast kujuneb hea atmosfääriga ettevõtmine, mis on ühtlasi nii sportlik kui ka meelelahutuslik.“

Pokernews Live turniiril osalemine maksab 35 eurot ning sellest saab võtta osa kuni 40 mängijat. Turniir viiakse läbi 30-minutiliste mängutasemetega ning kõik osalejad alustavad 10 000 stardipunktiga. Turniirile saab eelregistreeruda kohapeal, telefoni või e-kirja teel.