Swissoteli 6. korrusel toimuval suurturniiril osalevad teiste seas pokkeriprofessionaalide meeskonna Team PokerStars Pro liikmed William Thorson, Ville Wahlbeck, Marcin Horecki ja Bryan Huang, kes on live-turniiridelt teeninud viimaste aastatega kokku ligi 45 miljonit krooni.

Eestlastest on turniiri 23 400-kroonise pileti lunastanud mitukümmend mängijat, teiste seas osalevad ka Maarja-Liis Ilus, Martin Müürsepp ja Mart Mardisalu.

Lisaks rohkearvulisele esindusele Põhjamaadest ja Balti riikidest sõidab Tallinnasse mängijaid ka näiteks Ameerika Ühendriikidest, Hollandist, Inglismaalt, Prantsusmaalt, Rumeeniast, Saksamaalt, Šveitsist, Venemaalt ja isegi Singapurist. 

PokerStarsi ja Olympic Casino koostöös 16.-19. juunil Swissotelis toimuvale PokerStars Baltic Festivalile on lisaks võimsale rahvusvahelisele pokkeridelegatsioonile oodata Eesti pokkerihuviliste koorekihti ning kohaliku spordiajaloo suurimat auhinnafondi.

2009. aasta sügisel toimunud esimene PokerStars Baltic Festival tõi Tallinnasse 4,5 miljoni kroonise auhinnafondi nimel võistlema 307 mängijat 24-st riigist, neist 49 Eestist.

Suurturniiri võitis inglane Thomas Partridge, kes teenis sellega 1,2 miljonit krooni auhinnaraha. Teiseks tuli tema kaasmaalane James Keys, kes lahkus 750 000 Eesti krooni võrra rikkamana.

Kohalike mängijate parimaks tulemuseks jäi toona Peeter Grünthali 12. koht, mis tõi üle 70 000-kroonise auhinnaraha.