Triobet Live’il osales 110 pokkerimängijat, kelle seas lisaks Eesti pokkeriparemikule ning kümnetele hobimängijatele ka käsipallilegend Riho-Bruno Bramanis. 11 tundi kestnud võistlus lõppes nelja parima vahel sõlmitud kokkuleppega, millega kõik allesjäänud teenisid võrdselt 1200 eurot.

Võitja selgitati avatud kaartidega ning viimases jaotuses osutusid fortuuna tahtel parimaks Lüüsi emand ning viis. Lüüs paistis võistlusel silma äärmiselt muretu mängustiiliga ning tema punktisumma kõikus terve turniiri vältel korduvalt üles ja alla. Võidukarika üle oli regulaarsel turniirimängijal aga väga hea meel.

Ülejäänud kokkuleppes osalejad olid Dmitri Bruns, Kristjan Abakanov ning Ronald Biktašev, kes lõpetasid ka vastavas järjestuses. Kokku jõudis auhinnarahadesse turniiri 12 parimat, kelle seas ka Eesti üks edukamaid naismängijaid Katri Käsper ning kogenud pokkeriveteran Tõnu Kõiv. Bramanis kahjuks tosina parema sekka ei jõudnud.

Lisaks premeeris Triobet võistluse viit parimat 100-euroste boonuste ning pokkerimänedžer Andres Burgeti elimineerijat 100-eurose pearahaga. Kõik läbi Triobeti pileti hankinud mängijad jagati kahte gruppi (mustad ja punased) ning mõlema grupi parim võitis 300-eurose pileti 6. detsembril toimuvale Triobet Live eriturniirile.