Kui Euroopat esindava tiimi liikmetel on kamba peale kokku viis pokkeri MMi tiitlit, siis Ameerika mandreid esindavasse võistkonda kuuluvad kolm enim WSOP tiitleid teeninud mängijat ning tiimil on kokku ette näidata koguni 39 pokkeri MMi tiitlit.

Samuti on suur erinevus võistkondade vanuses. Ameerika meeskonna keskmine vanus on 51 eluaastat kui Euroopa tiimi keskmine vanus on ligi poole väiksem ehk 27 eluaastat.

Viieliikmelisse võistkonda valis prantslasest meeskonnakapten tänavu pokkerimaailmas ihaldusväärse Triple Crown tiitli teeninud inglase Jake Cody, pokkeri MMi ja mitmekordse maailma pokkeriturnee võitja taanlase Gus Hanseni, kogenud online Sit'n'Go mängija itaallase Dario Minieri ning pokkeri MMi ja Euroopa pokkeriturnee tiitliomaniku venelase Maxim Lõkovi.

Ameeriklase Phil Hellmuthi juhtimisel lähevad meeskonnana võistlustulle kumbki kümme pokkeri MMi tiitlit teeninud pokkeriveteranid Doyle Brunson ja Johnny Chan, maailma ühe enimteeninud turniiripokkeri mängijana kanadalane Daniel Negreanu ning mitme pokkeri MMi tiitli omanik ameeriklane Huck Seed.

"Need Põhja-Euroopa idioodid arvavad, et teavad pokkerimängust kõike," naljatas Phil Hellmuth. "Näitame neile, et aastakümnete pikkused kogemused on tunduvalt väärtuslikumad kui hiire klõbistamine pidžaamade väel," lisas ta lõbusalt.

Viimane Caesars Cup toimus 2009. aastal Londonis, kus Euroopa tiim domineeris kindlalt ameeriklaste üle, võites suhteliselt ühepoolseks kujunenud võistluse seisuga 4-1. Toona oli Ameerika tiimis lisaks kaptenile Daniel Negreanule maailmameistrid Doyle Brunson ja Phil Hellmuth ning Euroopa võistkonda kuulus lisaks teistele kaptenina norralanna Annette Obrestad.

WSOP Europe toimub Prantsusmaal Cannes'is 7.-20. oktoobril ning Caesars Cup peetakse 19. oktoobril ehk päev enne põhiturniiri finaallauda.