Üheksa ja pool tundi kestnud finaalturniiril krooniti tšempioniks Sirli Nurm, kellele järgnes Catlin Müür. Kolmanda koha saavutas Mirjam Jalak, kes on 2014. aasta edukaim õrnemast soost live-mängija Eestis.

Kuuendat aastat järjest toimunud naisteliiga esimene mängufaas koosnes 16 online- ja kahest live-turniirist, millest võttis osa kokku 127 mängijat. Finaali jõuti vastavalt teenitud kohapunktidele, millest igaüks tagas finaalturniiriks 150 mängupunkti. Nii istus esimese mänguvooru edukaim Kristel Daniel lauda 19 650, hilisem võitja Nurm 6 900 ning viimased kvalifitseerujad vaid 3 000 punktiga.

"Live-etappide sissetoomise põhjuseks sel aastal oli tagada võrdsed võimalused nii live- kui ka online-mängijatele," sõnas Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni juhatuse liige ning selleaastase ürituse peakorraldaja Kelly Limonova. "Integreeritud süsteemi eesmärk oli osalejate ringi laiendada ning mängijad suhtusid sellesse positiivselt," jäi Limonova tehtuga rahule.

Finaalturniiril osalemine oli kõikidele sinna pääsenud mängijatele tasuta ning auhinnalaua täitumise eest hoolitsesid toetajad. Lisaks suursponsoritele Triobetile ning Olympic Casinole toetas ettevõtmist veel 23 Eesti ettevõtet, kes panid ühtekokku välja erinevaid preemiaid enam kui 3500 euro väärtuses.