Hoolimata oma noorest east on võitja näol tegemist tunnustatud mõttemängude eksperdiga. 2003. aastal tuli Taimla 15-aastase koolipoisina Jaapani mõttemängu rendžu maailmameistriks ning pärast täisealiseks saamist on ta kerkinud lühikese ajaga ka Eesti pokkerimängijate tippu.

Pokkerikooli Turniiripokkeri Klubi esindav Taimla jäi pärast meistritiitli võitmist temale omaselt tagasihoidlikuks, kuid tundis siirast rõõmu saadud võidu üle.

Turniiri teise koha ja 1670 eurot teenis Andres Eisler ning kolmanda koha ja 1236 eurot Martin Hein.

Eesti meistrivõistlused turniiripokkeris jätkuvad täna õhtul algava kahepäevase heads-up turniiriga, kus mängitakse mees-mehe vastu kuni võitja selgumiseni. Kuni 64 osalejale mõeldud turniiri avapäeval mängitava esimese nelja ringi käigus selgitatakse neli poolfinalisti, kes jätkavad homme.

Samaaegselt heads-up turniiri otsustavate mängudega algab homme ka ainult varasematele Eesti meistritele mõeldud tšempionide turniir, millel osalemine on tasuta.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni asutasid viis pokkeriklubi 2010. aasta kevadel ning selle toetajateks on Eestis litsentseeritud pokkeritoad Triobet, Olympic-Online ja PokerStars.