Pokkeriportaali PokerNews.ee ning Olympic-Online pokkeritoa koostöös läbiviidud pokkeriliiga koosnes kahest mängufaasist. Esmalt osalesid kõik mängijad üheksa nädala jooksul spetsiaalselt naistele ette nähtud internetiturniiridel, mille kümme paremat teenisid finaalturniiriks lisapunkte. Esimeses mängufaasis lõi kaasa 107 mängijat ning reeglite järgi kvalifitseerusid finaalturniirile kõik, kes osalesid enam kui pooltel liigaturniiridel.
 
48 mängijaga live-finaali alustas liidrina 15 000 punkti omanud Heike Tamm, kellele järgnesid Elin Sild 12 500, Helina Tamm 10 000 ning Katti Järvsoo 9000 punktiga. Viis ja pool tundi hiljem jõuti finaallauani, mida alustas suurima punktisummaga Kairit Leibold, kelle kannul tihedalt Piret Sokmann, Katti Järvsoo ja Kristi Kirs.
 
Esikohaduell Heike Tamme ja Katti Järvsoo vahel algas esimese 3:1 eduseisul, kuid Järvsoo suutis mängu peatselt võrdsustada ning võita ka viimased otsustavad jaotused. Kolmanda koha saavutas Piret Sokmann ning teistest finaallauda jõudnud tuntud mängijatest oli Gabriella Glošina neljas, Kairit Leibold viies, Kristi Kirs kuues ja Liina Tuvi üheksas.

"Olen meeldivalt üllatunud, et naisteliigast võttis osa niivõrd palju mängijaid ning finaalturniiril oli selgelt näha, et õrnema soo mängutase on arvatust palju kõrgem. Iseäranis hea meel on mul kahe esimese naise Katti ja Heike üle, kes paistsid juba netivooru ajal silma tõsise suhtumise ja võidutahtega,“ ütles pokkeriliiga eestvedaja Kairit Leibold ja tänas ühtlasi võistlusseeria toetajaid.

Finaalturniiril osalejaid premeeriti enam kui 1000 euro väärtuses auhindadega sponsoritelt ning võitjat 300 eurot maksva piletiga 2012. aasta turniiripokkeri Eesti meistrivõistluste põhiturniirile. Eesti naiste pokkeriliiga läbiviimist toetasid Olympic Casino, Coverderm, Studio Unlimited ning Ku:lsa:l.