Pokkeritoa FullTilt poolt avaldatud pressiteate kohaselt eeldab lepingu jõustumine muuhulgas soodsa tulemuse saavutamist USA justiitsministeeriumiga. Eelkokkuleppe järgi on seejärel uuel omanikul kohustus maksta täies mahus tagasi ka mängijate seni külmutatud kontoseisud.

Üle 30-aastase kogemusega Bernard Tapie Grupp tegeleb finantsraskustes olevate ettevõtete päästmisega. Tegutsemisaja jooksul on ostetud ligi 40 raskustes ettevõtet, kellest tuntuimaks on Adidas. "Võtsime projekti vastu, kuna usume selle potentsiaali," tõdes Bernard Tapie Grupi tegevjuht Laurent Tapie. Kuigi konkreetseid summasid ei avaldatud, kinnitas Tapie, et nad on tõestanud mängijatele tagasimaksmiseks vajalike vahendite olemasolu.

"Kahtluse alla pole seatud Full Tilt pokkeritoa bränd. See on tuntud nimi, millega kaasneb tegevusala üks tunnustatumaid tehnoloogiaid. Kahtluse alla on seatud ettevõtte juhtimine ning selles tulevad muudatused (kui ülevõtmine lõpetatakse)," kinnitas Tapie iGamingFrance.com portaalile antud intervjuus. "Usun, et meil on vajalikud vahendid, et taastada FullTilt pokkeritoa positsioon valdkonna turuliidrite seas," lisas ta. Siiski pööras Tapie tähelepanu sellele, et ülevõtmise lõpuni on veel pikk tee minna. Samas avaldas ta lootust taasavada pokkerituba juba 2012. aasta jaanuaris.