Tavapärasest enam kui neli korda kõrgema sisseostuga Triobet Live turniirid toimuvad sel aastal kolmel korral, meelitades Eestisse rohkelt Baltikumi ning Põhjamaade pokkerimängijaid. Võistlejad alustavad No Limit Holdem freezeout-turniiri 30 000 punktiga ning mängitakse 30-minutiliste tasemetega.

„Triobet Live 300 on igakuistest turniiridest sügavama struktuuriga ning edukaks mänguks on oluline nii hea vaimne kui füüsiline valmisolek,“ sõnas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Tagatud on keskmisest tugevam konkurents, välismängijate aktiivne osavõtt ning võimalus võita korralikke rahalisi auhindu.“

Eelmisel Triobet Live eriturniiril, mis toimus 6. aprillil, moodustus esikolmik eranditult Eesti pokkerimängijatest. Turniirivõit läks Eduard Kruglov-Arutiunianile, kellele järgnesid Enri Orav ja Tõnu Soodla. Poodiumile pääsenud meeste auhinnarahad jäi vahemikku 3000-3400 eurot.

Korraldajad loodavad algavale turniirile enam kui 20 000-eurost auhinnafondi ning premeerivad osalejaid mitmesuguste lisaauhindadega: turniiri kümmet parimat ootavad 100-eurosed boonused ning Triobeti pokkerimänedžer Andres Burgeti väljalööjat vähemalt 100-eurone pearaha. Kõige edukam läbi Triobeti pokkeritoa kvalifitseerunud mängija, kes kannab turniiril Triobeti logo, teenib 300-eurose pileti detsembris toimuvale Triobet Live eriturniirile.

Triobet Live’il toimuvaid sündmusi saab jälgida läbi live-blogi formaadis otseülekande pokkeriportaalis PokerNews.ee.