Euroopameelne Leedu Liberaalne Liikumine saavutas valimistel kolmanda tulemuse ning kogus 16,52% häältest. Üle ootuste edukas tulemus võimaldas saada üheteistkümnest Leedule eraldatud kohast kaks, eelnevalt oli liberaalidel Euroopa Parlamendis üks mandaat.

„Täna tegime Leedu poliitikas ajalugu,“ kommenteeris sadadelt maailma pokkerimängijatelt õnnitlusi saanud Guoga, kelles nähakse tulevikus nende eestkõnelejat. Pokkeriäss sai liberaalidest enim hääli.

Live-turniiridel üle 3,5 miljoni euro auhinnaraha teeninud Guoga on üks maailma tuntumaid pokkerimängijaid. 18-aastaselt elukutselise kaardimängija karjääri alustanud mehe suurimateks saavutusteks on Euroopa meistritiitel, korduv pääsemine maailma pokkeriturnee (WPT) ja turniiripokkeri maailmameistrivõistluste (WSOP) finaallauda ning Moscow Millions suurturniiri esikoht.

2003. aastal omandas ta pokkeriportaali Pokernews.com, mis laienes kolm aastat hiljem ka Eestisse. Hiljem pühendus Guoga peamiselt ettevõtlusele ning valiti 2012. aasta jaanuaris Leedu äriväljaande Ekonomik korraldatud hääletusel riigi parimaks ärimeheks. Guogale kuuluv Tonybet on olnud korduvalt Leedu korvpallikoondise peatoetaja. Tonybet toetab ka Eesti spordiklubisid, nendest kõige nimekamad on Kalev/Cramo ja FC Levadia.