Pokkerimaraton algas esmaspäeva öösel ning lõppes eile õhtul, kohaliku aja järgi umbes kell 20:00. Varasem pikim salvestatud katkematu mängimisaeg oli 74 tundi, teatas


Rekord püstitati Empire Casinos, kus toimuvad sel aastal kõik WSOP Europe turniirid. Väikseim annetus oli 175 Eesti krooni, suurim koguni 87 477 krooni väärtuses. Zimbleri esimeseks vastaseks sai pokkerilegend Doyle Brunson, viimasena istus Zimbleri vastu pokkeriproff Mike "the Mouth" Matusow.

Kokku mängis Zimbler 183 sessiooni, mille vahel lubati talle vaid juhuslikke viieminutilisi pause.

On raske uskuda, et vaatamata suurele väsimusele suutis Zimbler võita enamus peetud matšidest, saades tulemuseks 102 võitu ja 81 kaotust. Pärast kolme pokkerilauas veedetud ööpäeva oli Zimbler nii läbi, et suutis vaevu lauast tõusta. Ent Make-A-Wish heategevusfondile kingiti rohkem kui 612 336 Eesti krooni suurune summa.

Ehkki mõned mängijad väidavad, et nemad on mänginud pokkerit katkematult kauem kui ametlik rekord, jälgiti ja salvestati Zimbleri saavutust algusest lõpuni. Samas hoiatatakse mängijaid, et nii kaua kestev puhkuseta mängimine võib endaga kaasa tuua tõsiseid tervisekahjustusi nagu näiteks krooniline unepuudus.