38-aastane Ivey on hoolimata suhteliselt noorele vanusele võitnud juba üheksa enimhinnatud WSOP-turniiri (neist kolm aastal 2002). Karjääri jooksul on tulnud turniiridelt üle 20 miljoni dollari ning mehe turuväärtus ületab 100 miljonit dollarit.

Kõik see on mehele toonud hüüdnimed "pokkeri Tiger Woods" ja "pokkeri Michael Jordan".

Hiljuti kaebas Atlantic City kasiino Borgata Ivey kohtusse, süüdistades teda kaardimängus baccarat 2012. aastal ettevõttelt 9,6 miljoni dollari välja petmises.

Kasiino sõnul polnud lauas kasutatud kaartide tagaosa sümmeetriline, mistõttu suutis Ivey ära arvata esimese jagatava kaardi ja sai seetõttu kasiino ees suure eelise.

Lisaks suutis Ivey koos kaaslasega veenda kasiinotöötajat mitte vahetama mängus olnud kaardipakki ning kaartide segamismasinat. Nii kaardid kui segaja oli valmistatud sama tootja Gemaco poolt ning olid defektiga.

See pole esimene kord, kui kasiino on Ivey kohtusse kaevanud. Londoni üks kuulsamaid hasartmängu ettevõtteid Crockfords võttis Ivey'lt samuti baccarat mängides võidetud 7,8 miljonit naela, kui selgus, et ameeriklane kasutas ka siis kaartide lugemist nende servade järgi. Siis tunnistas Ivey tehtut. Mõlemal korral oli Ivey kaaslaseks hiinlane.

Borgata kasiinoga toob asjas selguse kohtuotsus.