Kelopuro teenis kõigest 467 jagumisega ligi 150 000 dollarit kasumit. Kuigi mitmed tema vastased roteerusid, olid soomlase peamisteks ohvriteks Niki “RealAndyBeal” Jedlicka, Rafi “refaelamit” Amit, "bernard-bb" ja isegi kaasmaalane Ilari Sahamies.

Kelopuro osales edukalt kõrgetes netipokkeri rahamängudes 2007. aastal Full Tilt pokkeritoas, teenides maailma tippude nagu Tom Dwani ja Phil Ivey vastu mängides 1,5 miljonit dollarit kasumit.

Sellest ajast alates on ta olnud kallites mängudes vähem aktiivne, kuigi võitis sel suvel High Roller turniiri Soomes, pannes taskusse 125 000 dollarit.

Tänu oma selle nädala võidule on Kelopuro käesoleva aasta mängudega PokerStarsis jõudmas nulli. Ta on hetkel miinuses veel vaid 34 000 dollariga, mida on oluliselt vähem, kui käesoleva aasta augusti keskel registreeritud 177 000 dollarit kahjumit.

Kui üks soomlane tõuseb, siis peab teine paraku langema. Ilari Sahamies tegi üleeile viimase kahe nädala ainsa miinussessiooni. Ta mängis 727 jagumist, millega suutis hävida 200 000 dollarit. Soome pokkeritipu jaoks oli tegemist märkimisväärse kaotusega, kuid sellest hoolimata püsib tema aastateenistus käesoleva kuu suurepäraste tulemuste tõttu ligi 700 000 dollari juures.