„Turniiri algus kulges üle kivide ja kändude. Enamuse esimesest päevast virelesin madala stäkiga, liidriks tõusin alles avapäeva lõpus,“ kommenteeris 4648 eurot auhinnaraha teeninud Koplimaa. „Kergelt ei alanud ka teine päev, alles lõpus sujus kõik kenasti,“ lisas 28-aastane tallinlane.

Kuigi Koplimaa on võitnud mitmeid suuri pokkeriturniire ning tulnud sel aastal ka Eesti meistriks No Limit Holdem 6-max mänguformaadis, pidas ta Paf Live Marine Cup esikohta üheks oma senise mängijakarjääri suurimaks saavutuseks. „Sellise turniiri võitmine sõprade ees oli kohe eriti vinge ning ka pokkerikruiis ise äärmiselt lahe ja meeldejääv,“ kiitis tšempion.

18590-eurose auhinnafondiga põhiturniiril tuli teiseks 2014. aasta Eesti üks resultatiivsemaid pokkerimängijaid Argo Garamaga ning kolmandaks kogenud Oskar Ojaveer. Mehed teenisid vastavalt 3718 ja 1974 eurot. Finaallauda jõudis ka 2013. aasta Pafi pokkerikruiisi põhiturniiril teiseks tulnud endine Draamateatri näitleja Anti Reinthal, kes lõpetas seekord seitsmendana.

Lisaks põhiturniirile viidi läbi ka 7200-eurose auhinnafondiga kõrvalturniir, mille esikolmiku moodustasid Tanel Merida, Viljar Kuusmaa ning Ville Kurikka. Pafi pokkerikruiisi raames toimusid ka SNG-turniirid, rahamäng ning mängijate pidu.

„Aitäh kõikidele kruiisil osalenud mängijatele ning nende kaaslastele suurepärase nädalavahetuse eest,“ tänas Pafi juht Allar Levandi. „Kindlasti korraldab Paf ka tulevikus Eesti pokkerikommuunile lõbusaid seltskondlikke pokkeriüritusi!“

Kolmandat aastat järjest toimunud Paf Live Marine Cupi mängijate arv on iga korraga märgatavalt suurenenud. Möödunud aastal võitis 83 osalejaga põhiturniiri soomlane Cem Kiukas, esimesel Pafi pokkerikruiisil krooniti aga tšempioniks nimekas pokkeriaktivist Herli Olop.