Ühe osaleja, Alari Kivisaar sõnul peavad paljud teda pokkerisaadete juhtimise tõttu kõvaks pokkeriässaks, kuid ise ta oma oskustes väga kindel ei ole. „Televisioonis pokkerisaateid juhtides olen saanud hindamatu teoreetilise õpetuse, nüüd on aeg see praktikasse rakendada, kuigi pokkerikogemust mul tõesti napib,“ ütles Kivisaar.

Turniir Sky Plus Freeroll leiab TrioBeti pokkeritoas aset täna kell 19.00, osalemine on kõigile tasuta. Mängijaid ootavad vastased Alari Kivisaar, Kertu Jukkum, Andi Raig ja mitmed teised raadiotegelased, et selgitada välja turniiri parim. Võitjale kingib TrioBet võimaluse mängida Olympic kasiinos TrioBet Live turniiril. Samuti on eriauhinnad välja pandud neile, kes mängivad välja Kivisaare ja Kertu. Sky Plusi raadiotegijatega pääseb mängima 20 osalejat.

TrioBet on osa Nordic Gaming Grupist (NGG), mis on EU-s litsentseeritud ja antud piirkonnas 10 sihtturul tegutsev, spordiennustust, online pokkerit ning kasiino mänge pakkuv ettevõte. TrioBet on NGG kaubamärgiks Baltimaades ning on oma eesmärgipärase tegevuse ja terava kohalikku fookusega kõigile kolmele siinsele turule kujunenud edukaimaks online operaatoriks regioonis.