Daniel, oled live-pokkeriturniiridega teeninud üle 13 miljoni dollari. Õpeta, kuidas sa seda teed.

DN: Pokkerimäng ei ole kerge, sellesse tuleb pühenduda ja õppimiseks palju aega võtta. Ka siis ei suuda paljud mängijad pokkeriga kaasnevat variatsiooni taluda. See ei sobigi kõigile - peab olema emotsionaalselt tasakaalukas ja vaimselt väga tugev, sest pokkeris on nii kõrghetki kui mitme kuu pikkuseid madalaseise. Lisaks sellele peab olema tohutu soov võita. See kõik on midagi sellist, mida ma ei suuda õpetada.

13 miljonit dollarit, mida sa sellega peale hakkad?

DN: Ma ei ole laristaja - kannan teksaseid, ei osta endal uhkeid aksessuaare ega sõida kalli autoga. Põhiliselt kulutan reisimisele, mulle meeldib mugavalt lennata ja ööbida luksuslikes hotellides.

Oled viimasel ajal väga heas hoos, milliste ootustega lähed homsele EPT Barcelona põhiturniirile?

DN: Tunnen end tõesti hästi. Enne käesolevat hooaega ei olnud ma kordagi EPT-l rahadesse jõudnud. Nüüd aga on tulnud rahakoht nii Londonist kui Viinist ja see teeb ka homse osas enesetunde kindlaks.

Oled Phil Ivey järel turniirivõitude edetabelis teine. Kas loodad siinse võistlusega liidripositsiooni vallutada?

DN: Mulle on alati statistika meeldinud. Oleme Ivey’ga sõbralikult võistelnud esikoha pärast pikka aega ja ilmselt teeme seda veel järgmised 20 aastat.

Mis sind pokkeri juures võlub - kas raha, kuulsus või meeste meeldiv seltskond pokkerilauas?

DN: (Naerab) Ma ei ole gei! Mind veab pokkeris edasi soov olla esimene. Pokker on minu jaoks nagu videomängud, mida mängitakse ainult selleks, et võita.

Kas sa oled mõelnud pokkerikarjääri lõpetamisele?

DN: Miks ma peaks? Doyle Brunson on 77-aastane ja mängib siiani. Ma ei taha midagi muud teha ja mul ei ole vaja tööle minna. Tänapäeval saan endale lubada, et mängin ainult siis, kui tahan nautida head pokkerit.

Millal pokkerifännid sind Eestis näevad?

DN: Mulle meeldib reisida ja tulen hea meelega mängima ka Eestisse. Tallinna EPT toimus augustis, millal tavaliselt nii kuuks-kaheks aja maha võtan. Turniiride ajastus on minu jaoks kõige olulisem ja loodetavasti satub Tallinna turniir järgmisel hooajal minu tihedas pokkerigraafikus sobivamale ajale.

Ajakirjaniku reisi Barcelonasse aitas rahastada PokerStars.