1991. aastal pokkeri meistriks tulnud ameeriklane Daugherty on esimene WSOP põhiturniiri võitja, kes teenis esikoha eest üle miljoni dollari auhinnaraha. 1993. aastal jäi ameeriklane napilt ilma pokkeri MMi põhiturniiri teisest tiitlist, lõpetades võistluse 9. kohaga.

Ebays müügis olnud kullast käevõrule tehti 54 pakkumist, millest kõrgeim oli 28 100 dollarit. Kuna suurim pakutud hind ei olnud Daughterty jaoks piisav, jäi väidetavalt 2500-dollarilise väärtusega käevõru müümata.

60-aastase Daugherty sõnul soovis ta ehet müüa heategevuse eesmärgil. "Filipiinidel elavad paljud vaesuses. Üritan alati, kui võimalik, aidata hädas olevaid lapsi ja peresid. Parem teha käevõruga midagi head, kui lasta sellel seifis seista," põhjendas Filipiinidel elav ameeriklane.

Ajaloolist tähtsust omavat WSOP põhiturniiri käevõru on tänaseks välja antud 42 korda. Varasemalt on oma meistritiitlit tähistavat käevõru müünud 2008. aastal pokkeri MMi põhiturniiri võitnud taanlane Peter Eastgate, kes annetas müügist saadud 147 500 dollarit samuti heategevuseks.