Jarvis teenis mulluse WSOP 10 000-dollarilise osalustasuga ja 7311 mängijaga põhiturniiril saavutatud kaheksanda koha eest enam kui miljon dollarit. Sel nädalal vormistas ta enda nimele WSOP tiitlivõistluse esikoha 5000-dollarilise osalustasuga six-handed No Limit Hold'em turniiril. 732 osalejaga võistluse võit tõi kanadalasele lisaks mainekale kullast käevõrule sisse ligi 810 000 dollarit.

Samal turniiril osales ka 2010. aastal põhiturniiri võitnud Jonathan Duhamel, kes lõpetas võistluse 15. kohaga, teenides auhinnarahana üle 30 000 dollari.

"Taolise turniiri võidust unistatakse alates sellest, kui hakatakse pokkerit mängima," väljendas 26-aastane Jarvis WSOP tiitlivõidu tähtsust. "Põhiturniiri finaallauda jõudmine tegi mind tuntuks, kuid meistritiitli võitmine kindlustab mu koha pokkerimängijate seas. Üks ei ole parem kui teine ja mul on hea meel mõlema üle," oli Jarvis oma senise eduga rahul.

Tänavuse WSOP 10 000-dollarilise osalustasuga põhiturniir algab 7. juunil. Pokkerimaailma ühele tähtsamaile võistlusele on oodata osalema enam kui 7000 mängijat. Kokku 13 päeva kestval turniiril võisteldakse seni, kui on selgunud üheksa edukamat. Seejärel peatatakse mäng kuni novembrini, mil selgub uus pokkeri maailmameister.