169 vastamängija alistamine turniiril, kus finaallauda pääsenud kaheksast mängijast tervelt seitse olid varasemalt teeninud pokkeriturniiridelt üle miljoni dollari, tõi ameeriklasele sisse 5,8 miljonit krooni, vahendab
.

PokerNewsi teatel oli see live-turniiridelt kokku ligi 20 miljonit krooni teeninud Kassela'le esimene WSOP turniirivõit. Teise koha sai Allen Kessler, kelle jaoks oli see tema karjääri kolmas WSOP finaallaud (varasemast on pudenenud üks teine ja üks neljas koht) ning juba kolmas auhinnaline koht nendel maailmameistrivõistlustel.

Kolmanda koha saanud maailma üheks hinnatuimaks naismängijaks peetav Jennifer Harman Traniello'l on küll kaks WSOP turniirivõitu olemas, kuid märkimisväärsed saavutused tal viimase aasta jooksul puuduvad.  

Tuntud tegijad olid ka kõik ülejäänud finalistid - kahekordne WSOP turniirivõitja ja kogenud pokkeriveteran Steve Zolotow, turniiripokkeriga üle 130 miljoni krooni auhinnaraha teeninud superäss John Juanda, venelased Kirill Rabtsov ning Vladimir Šemjolov ning itaalia pokkeriäss Dario Minieri. Seejuures on Vladimit Šemjolov jõudnud finaallauda kõigil kolmel „Suurel turniiril", mis on nendel pokkeri maailmameistrivõistlustel siiani peetud.