Kaheksa tundi väldanud finaallauda kindla liidrina alustanud Erit ei loovutanud oma positsiooni hetkekski ning alustas esikohaduelli 3:1 eduseisul. Kuigi Aado Popp avaldas visa vastupanu, sai määravaks Eriti agressiivne mängustiil ning ülekaal mängupunktides.

Popp teenis teise koha eest 10 074 ning kolmandaks tulnud nimekas Priit Brikker 7556 eurot. Neile järgnesid Raigo Leinberg, Ronald Randma, Märt Pärsimägi, Lauri Saar, Ants Olev ja Jüri Lakspere. Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt korraldatud arvult kümnendate Eesti meistrivõistluste põhiturniiril osales rekordilised 241 mängijat.

„Eks ma ikka tiitli järele tulin, sest iga teine koht finaallauas oleks tähendanud täielikku läbikukkumist,“ kinnitas Erit, kes tõusis turniiri kindlaks liidriks eelmisel pühapäeval. „Vastased olid head, kuid mul oli nendest rohkem mänguruumi ning see sai määravaks.“ Tšempionil jagus kiidusõnu ka meistrivõistluste korraldajale. „Võistluste struktuur ning ajakava oli parim kõikidest turniiridest, kus ma olen mänginud. Ka organiseeritus oli kõrgeimal tasemel!“

2008. aastal sai Madis Eritist esimene online-pokkeri Eesti meistrivõistluste põhiturniiri võitja. „Nende aastatega on minu mängutase mõistagi tohutult tõusnud,“ muigas mees, kes pääses Eestis toimuvatel live-turniiridel mängima alles möödunud aasta septembris. Oma oskusi on Eesti üheks lootustandvaimaks turniiriprofiks peetav Erit täiendanud seetõttu peamiselt välismaal, mängides viimase kahe aasta jooksul edukalt nii Lätis, Tšehhis kui Inglismaal.

Turniiripokkeri Eesti meistrivõistlused lõpetab kell 12:00 Reval Park Hotel & Casinos jätkuv 35-eurose osalustasuga No Limit Holdem rahvaturniir. Kolmes alagrupis alanud võistluse teise päeva jõudsid 504 alustanust 138 parimat, kellest omab hetkel suurimat punktisummat Margus Napp. Rahvaturniiril toimuvat saab jälgida läbi pokkeriportaali PokerNews.ee blogiformaadis ülekande.