Kuigi Tenno pääses 209 osalejaga võistluse finaallauda suurima punktisummaga, oli edu kolme lähima harrastusmängijast jälitaja ees väga väike. Paraku ei õnnestunud just viimastel ülekaalu saavutada: teisena alustanud Tarmo Mõttus lõpetas kuuendana, kolmanda stäkiga finaali jõudnud Siiri Saar langes seitsmendaks ning Maret Komarova hoidis parima naismängijana neljandat kohta.

Küll tegid aga tubli tõusu Kaarel Lepik ning Raigo Vakra, kes jõudsid finaali vastavalt kuuenda ning kaheksanda punktisummaga. Kuigi Lepik suutis vahepeal ka turniiri juhtima minna ning Vakra tema järel teiseks tõusta, kuulus lõpp ikkagi Tennole. Kolm aastat tagasi koos Teele Viiraga paarismängus Eesti meistriks tulnud Vakra teenis 9500, kolmandaks jäänud Lepik aga 7000 eurot auhinnaraha.

„Kuigi alustasin finaali liidrina, ei tundnud ma mingit võidukohustust, sest teadsin, et kõigil on omad võimalused,“ kommenteeris viimased kolm aastat elukutselise pokkerimängijana leiba teeninud Tenno. „Tegin põhjaliku kodutöö, kuidas kellegi vastu mängida ning mida oodata. Mõningate kõrvalekalletega suutsin mänguplaani ka edukalt ellu viia,“ väitis tšempion.

Eesti meistrivõistlused pokkeris 2015: Põhiturniir €300 No Limit Holdem (209 mängijat)

Lõppjärjestus ja auhinnarahad (EUR)

1. Kaupo Tenno - 13 575

2. Raigo Vakra - 9 500

3. Kaarel Lepik - 7 000

4. Maret Komarova - 5 000

5. Revo Kink - 3 500

6. Tarmo Mõttus - 2 800

7. Siiri Saar - 2 300

8. Janar Kiivramees - 1 850

9. Carmen-Elina Kupri - 1 500

Lisaks põhiturniirile selgusid Eesti pokkerimeistrid ka Pot Limit Omaha Hi-Lo, No Limit Holdem Mixed-Max ning No Limit Holdem paaristurniiril. Kõikide eelpool mainitud võistluste osalustasu oli 150 eurot.

Pot Limit Omaha Hi-Lo mänguformaadi Eesti meister selgus 53 osaleja konkurentsis. Esikolmikusse jõudnud kolmest suurte kogemustega mängijast osutus parimaks oma karjääri esimese individuaalse meistritiitli teeninud Juhan Kobin (2311 eurot). Talle järgnesid 2011. aasta netipokkeri Pot Limit Omaha 6-max mänguformaadi meister Andres Samarüütel (1500 eurot) ning ülikogenud pokkeriproff Madis Ormisson (1100 eurot).

Eesti meistrivõistlustel esmakordselt peetud Mixed-Max turniiril osales 103 mängijat, kellest jõudis finaali üheksa parimat. Turniir kulmineerus pingelise esikohaduelliga Kert Halliku ning Meelis Visti vahel, mis lõppes esimese võiduga. Hallik teenis 3596 eurot, Vist pidi leppima 2275 euroga. Kolmandat ja neljandat kohta jagasid Leino Piller ja Rain Mölderkivi, kummagi saagiks jäi 1445 eurot.

31 kaheliikmelise võistkonnaga paaristurniiri võitsid Ivo Mägi ja Robin Tiits, kes teenisid kumbki 723 eurot. Teiseks tulid Ilona Tammel ja Laur Sibold (487 eurot) ning kolmandaks Anti Reinthal ja Kristi Kirs (350 eurot). Näitlejast hobimängija Reinthalile olid möödunud tiitlivõistlused väga edukad – mees osales neljal turniiril ning jõudis neist kolmel auhinnalisele kohale.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning Olympic Casino koostöös läbi viidud arvult 13. pokkeri Eesti meistrivõistlused toimusid 1.-11. aprillil ning koosnesid 11 turniirist.